Informació

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

El fet de participar en la Lliga implica l’acceptació del reglament. L’administració de Whatyouplay es reserva el dret d’expulsar de la Lliga a qualsevol participant que no compleixi amb el reglament.

Els participants s’hauran de registrar a l’APP d’APPGRADE, l’aplicació que es farà servir per gestionar les partides de les jornades de la lliga.

Podrà participar qualsevol persona física major de 14 anys que resideixi al territori andorrà.

FORMAT DE COMPETICIÓ

 1vs1

  • La competició te una durada de 6 setmanes
  • Divisions (grups) de 5 jugadors (tots contra tots, sols anada)
  • Es jugant 2 jornades per setmana (2 enfrontaments a la setmana)
  • Cada 2 setmanes ascensos i descensos (pugen 2 primers, baixen 2 últims i el tercer lloc es manté a la divisió)

Cada setmana les 2 jornades es jugaran  entre dimarts i dimecres. els jugadors podran fer-ho des d’on vulguin sempre respectant l’horari i no arribant tard a l’hora acordada dintre del xat de AppGrade. En cas de que el rival no assisteixi, es considera partida perduda.

Cada jornada es jugarà a BO1 (best of 1).

Cada jugador inicia la partida amb 10 punts de salut. Per guanyar has d’infringir 10 punts de dany al teu oponent.

El dany infringit al oponent a cada ronda es igual al valor del “cubo” que esta en joc.

A partir de la ronda 5, el joc comença amb un Snap. Per lo tant, sols es necessari que un jugador faci Snap per arribar a un màxim de 8 “cubos”

Una vegada que s’entra en “MODO BATALLA”, s’ha d’utilitzar el mateix “mazo” durant tota la partida.

Es permet l’ús de totes les cartes disponibles al joc.

Les puntuacions seran de la següent manera:

  • Victòria: 3 punts
  • Derrota: 1 punts
  • No presentat: 0 punts

En cas d’empat al període d’ascensos i descensos es valorarà les partides guanyades i perdudes

El 14 de maig finalitza la lliga i els millors classificats de la primera divisió, passaran a les finals presencials de la Esport City Fest Andorra.

Tota la competició es gestionarà per l’aplicació AppGrade (pujar resultats, obrir incidències, enfrontaments, etc)

Tots els jugadors han de tindre el nom correcte ( Tag in-game #)

L’equip o jugador guanyador serà el responsable de aportar el resultat i en cas de que l’equip contrari no obri una incidència en finalitzar l’enfrontament, serà aprovat. Els resultats i les incidències es reportaran amb captura de pantalla.

S’ha de reportar el resultat dintre del temps establert del contrari el partit es donarà per perdut.

Els jugadors responsables hauran d’ajuntar una captura de pantalla del registre del joc, mostrant clarament la victòria.

Si cap dels jugadors reporta un resultat dintre del temps establert, estriarà un guanyador a l’atzar.

Podreu consultar totes les rondes, resultats i propers enfrontaments al perfil de la competició o al calendari de l’aplicació.

El segon mes de competició, alguns dels jugadors poden ser convocats per realitzar les seves partides online en el set de gravació de Whatyouplay situat a Sant Julià de Lória, a l’edifici del Punt jove, segona planta, plaça de la Germandat. Aquestes partides serà retransmeses en directe pel canal de Twitch de Whatyouplay. Per tant, aquest jugadors no faran els seus enfrontaments el dimarts sinó que esperaran al dissabte i es desplaçaran durant el mati al set de gravació per jugar de manera presencial

 

 

REGLES

-Desconnexions: En cas de desconnexió de qualsevol de les parts, el jugador responsable perdrà la partida. Es recomana a tots i totes, assegurar-se de tenir una bona connexió abans d’iniciar la partida.

-Puntualitat: es donarà una tolerància de 15 minuts perquè els jugadors o jugadores inicien la partida. Si passat aquest temps, algun d’ells o elles no s’ha presentat, el rival s’emportarà automàticament la victòria.

-Reprogramació de partides per causa de força major: No s’acceptarà cap canvi d’horari ni dia, 24h abans de les partides. En cas de necessitar fer un canvi per força major, el jugador o la jugadora interessat/da s’ha de ficar en contacte amb el rival, arribar a un acord per trobar un dia i una hora durant aquella setmana (abans de que finalitzi aquella setmana) i informar a l’organització a través de discord.

-BM, spam i mala conducta: Fora de les partides no està permès fer BM de cap tipus. Es considera spam repetir el mateix missatge deliberadament en diverses ocasions, fer publicitat de canals o plataformes, etc. Tampoc es permet l’ús de paraules mal sonants o mals comportaments. 

 

 

COMUNICACIÓ

El mitjà de comunicació oficial que utilitzarà la organització és el servidor de Discord de Whatyouplay així com les seves xarxes socials. Els jugadors han d’entrar al servidor de Discord abans de donar inici a la Lliga: https://discord.gg/BFARn9zFaj  A través d’aquest canal, els participants poden plantejar les seves inquietuds, resoldre els seus dubtes, sol·licitar assistència o realitzar alguna reclamació.

PREMIS

 Els 2 millors finalistes jugaran la final de la Lliga LVA de manera presencial, a la Esports City Fest Andorra, que tindrà lloc el dia 20 de Maig.

Els guanyadors de la final seran els representants d’Andorra a la Esports City League 4ta Temporada, a mes viatjaran a Dreamhack Valencia amb les despeses de desplaçament, entrada i allotjament pagats per poder participar als tornejos open del esdeveniment.

 DRETS D’IMATGE I DIFUSIÓ

Tots els participants atorguen el seu consentiment perquè Whatyouplay pugui utilitzar la seva imatge, nom i veu en qualsevol mitjà o a través de qualsevol forma de comunicació, inclosa la publicitat i la promoció de la Lliga, en tot tipus d’activitats relacionades amb la Lliga ja sigui per si mateix o través de tercers, sense limitació temporal ni territorial i sense possibilitat de percebre cap tipus de compensació. 

Els menors d’edat han d’entrar en contacte amb la Organització a través del correu info@whatyouplay.com i enviar signats els pdf de la web

Inscripció

Registra’t a la competició de Fortnite, omplint aquest formulari.