Informació

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

El fet de participar en la Lliga implica l’acceptació del reglament. L’administració de Whatyouplay es reserva el dret d’expulsar de la Lliga a qualsevol participant que no compleixi amb el reglament.

Els participants s’hauran de registrar a l’APP d’APPGRADE, l’aplicació que es farà servir per gestionar les partides de les jornades de la lliga.

Podrà participar qualsevol persona física major de 14 anys que resideixi al territori andorrà.

 

FORMAT DE COMPETICIÓ

 1vs1

Bracket eliminació directa

Les rondes es jugaran cada setmana els dijous a les 9:00pm. Tota la comunicació  s’acordava dintre del xat de AppGrade. En cas de que el rival no assisteixi, es considera partida perduda.

Cada ronda es jugarà a BO3 (best of 3), és a dir al millor de tres partides.

Tota la competició es gestionarà per l’aplicació AppGrade (pujar resultats, obrir incidències, enfrontaments, etc)

Tots els jugadors han de tindre el ID correcte ( Tag in-game #)

L’equip o jugador guanyador serà el responsable de aportar el resultat i en cas de que l’equip o jugador contrari no obri una incidència en finalitzar l’enfrontament, serà aprovat. Els resultats i les incidències es reportaran amb captura de pantalla.

S’ha de reportar el resultat dintre del temps establert (45 min) del contrari el partit es donarà per perdut.

Els jugadors responsables hauran d’ajuntar una captura de pantalla del registre del joc, mostrant clarament la victòria.

Si cap dels jugadors reporta un resultat dintre del temps establert, estriarà un guanyador a l’atzar.

Podreu consultar totes les rondes, resultats i propers enfrontaments al perfil de la competició o al calendari de l’aplicació

COM JUGAR  

  1. Afegeix al teu oponent a la llista d’amics PSN.
  2. Inicia el joc FIFA 21.
  3. Des de la pestanya «Online», selecciona «Amistosos Online».
  4. Selecciona la configuració descrita en el punt «FORMAT DEL PARTIT».
  5. Convida al teu adversari.
  6. Treu una captura de pantalla del resultat i penjar en discord.
 
 

FORMAT DEL PARTIT

 Mode de joc: Amistós Online

Durada del partit: 12 minuts (6 minuts per part)

Format: Champions (no es possible agafar “resto del mundo” i tampoc “seleccions nacionals”)

Velocitat de joc: Normal

 

REGLES

-Els partit serà un amistós entre 2 jugadors, prèviament s’hauran d’afegir com amics al compte PSN a través del xat de AppGrade.

-Desconnexions: En cas de desconnexió de qualsevol de les parts, el jugador responsable perdrà la partida. Es recomana a tots i totes, assegurar-se de tenir una bona connexió abans d’iniciar la partida.

-Puntualitat: es donarà una tolerància de 15 minuts perquè els jugadors o jugadores inicien la partida. Si passat aquest temps, algun d’ells o elles no s’ha presentat, el rival s’emportarà automàticament la victòria.

-Reprogramació de partides per causa de força major: No s’acceptarà cap canvi d’horari ni dia, 24h abans de les partides. En cas de necessitar fer un canvi per força major, el jugador o la jugadora interessat/da s’ha de ficar en contacte amb el rival, arribar a un acord per trobar un dia i una hora durant aquella setmana (abans de que finalitzi aquella setmana) i informar a l’organització a través de discord.

-BM, spam i mala conducta: Fora de les partides no està permès fer BM de cap tipus. Es considera spam repetir el mateix missatge deliberadament en diverses ocasions, fer publicitat de canals o plataformes, etc. Tampoc es permet l’ús de paraules mal sonants o mals comportaments. 

 

 

COMUNICACIÓ

El mitjà de comunicació oficial que utilitzarà la organització és el servidor de Discord de Whatyouplay així com les seves xarxes socials. Els jugadors han d’entrar al servidor de Discord abans de donar inici a la Lliga: https://discord.gg/BFARn9zFaj  A través d’aquest canal, els participants poden plantejar les seves inquietuds, resoldre els seus dubtes, sol·licitar assistència o realitzar alguna reclamació.

PREMIS

 A definir

 

 

Inscripció

Registra’t a la competició de FIFA 23, omplint aquest formulari.